Coneix-nos en un minut
Inici > Qui som > La nostra proposta > Coneix-nos en un minut 
Bookmark and Share
Consulta nuestra agenda de actividades
b
PWC-IZQUIERDA-INFERIOR 2

Metges del Món és una associació independent que treballa per fer efectiu el dret a la salut per a totes les persones, especialment per a aquelles que viuen en situació de pobresa, manca d’equitat de gènere i exclusió social o són víctimes de crisis humanitàries.


/ / / / / / / Guarir és la primera missió de Metges del Món i de les persones voluntàries i professionals que conformen la nostra associació. Per això, els qui formem part d'aquesta organització ens comprometem a ajudar a totes les poblacions vulnerables, excloses o víctimes de catàstrofes naturals, fams, malalties, conflictes armats o violència política. Per a Metges del Món el dret de les víctimes a ser ateses ha de prevaler sobre qualsevol altra consideració.
/ / / / / / / No només actuem als països del Sud, sinó que treballem també amb els col•lectius exclosos de la societat del benestar, especialment amb aquelles persones amb problemes d'accés al sistema públic de salut. No pretenem crear sistemes d'assistència paral•lels, sinó aconseguir que totes les persones gaudeixin de condicions de salut adequades.
/ / / / / / / Atenció i denuncia


/ / / / / / / Metges del Món actua en l'àmbit de la salut amb les poblacions en situació de pobresa i exclusió social i amb les víctimes de crisis humanes, atén a tota persona que veu vulnerats els seus drets humans, realitza accions de sensibilització com a mitjà per al canvi social i denuncia les causes que ocasionen les injustícies.
/ / / / / / / Metges del Món és una associació dirigida pels socis i les sòcies que participen de forma voluntària i que tenen una implicació política i econòmica.


/ / / / / / / Més de 800 persones voluntàries col•laboren amb Metges del Món, participant, sobretot, a les 12 seus que l'organització té en d'altres Comunitats Autònomes. Aquesta organització també la formen les més de 700 persones contractades i milers de donants que recolzen els esforços de l'organització per lluitar contra totes les malalties inclosa la injustícia.