Àrees de actuació
Inici > Qui som > La nostra proposta > Àrees d’actuació 
Bookmark and Share
Consulta nuestra agenda de actividades
b
PWC-IZQUIERDA-INFERIOR

 

La Cooperació Internacional que desenvolupa Metges del Món es caracteritza per contribuir a la millora de la salut de les poblacions excloses de cada país on tingui presència la organització, testimoniant qualsevol situació d’exclusió des d’un enfocament de Drets Humans amb perspectiva de gènere.
/ / / Per això desenvolupem més de 70 projectes en més de 20 països o territoris de Àfrica, Amèrica i Àsia.

Cooperación Internacional

 

La inclusió està relacionada amb la integració, la cohesió, la justícia social o consisteix en materialitzar la possibilitat de participació igualitària de tots els membres d’una societat en totes les dimensions socials (econòmica, legal, política, cultural,etc)
/ / / Desenvolupem 28 projectes en 12 Comunitats Autònomes espanyoles per brindar assistència a més de 20.000 persones que es troben excloses de la nostra societat.
/ / /

Inclusión Social

Per combatre totes les infermetats, inclosa la injustícia, dem d’agitar i mobilitzar a la societat perquè aquesta vegi el que veiem cada dia i convèncer-los per a que donin suport a les nostres accions.
/ / / La nostra legitimitat es sustenta en el treball directe amb les persones que sofreixen exclusió i pobresa que afecten directament a la seva salut. Però la capacitat d’influència i de impacte per a contribuir a canviar aquestes situacions de injustícia ve del suport social. Perquè sense suport social no tenim força.

Movilización Social