Dona

Charla 'Consecuencias psicosociales de la violencia política en la infancia de la Gobernación de Jericó' en Palma

Fotografía: Aleix Oriol

Charla 'Consecuencias psicosociales de la violencia política en la infancia de la Gobernación de Jericó' en Palma

Impartida por Leticia Silvela, psicóloga clínica y asesora de salud mental y apoyo psicosocial en los proyectes de Médicos del Mundo.
23/10/2019 - 18:30
Conferencia
Col·legi Oficial de Psicòlegs, Carrer Carrer Manuel Fiol i Sanchís Guarner, 1

XERRADA SOBRE CISJORDANIA

Metges del Món (MdM) te una amplia experiència de feina als Territoris Ocupats Palestins amb projectes d’intervenció a Cisjordània i la Franja de Gaza. Actualment la Direcció General de Cooperació del Govern Balear subvenciona el projecte “Millorar la capacitat de la comunitat educativa per proporcionar serveis de salut mental i recolzament psicosocial i protecció infantil; per assistir a la infància en situació de vulnerabilitat en les seves respectives escoles en la Governació de Jericó”

Amb aquesta xerrada oberta a persones col·legiades al COPIB i a població general volem apropar la realitat dels Territoris Ocupats Palestins, especialment de Cisjordània, sense estereotips i de primera ma a la societat balear, reflexionant de manera conjunta respecte a la situació de la salut mental de la població afectada per la violència política viscuda als territoris.

Leticia Silvela és psicòloga clínica amb una ample experiència amb menors i especialment amb aquells/es més desfavorits que es troben en situació de conflicte o en sol·licitud de refugi. Actualment es assessora de salut mental i recolzament psicosocial en els projectes que Médicos del Mundo executa en els Territoris Ocupats Palestins, tant a Cisjordània com a la Franja de Gaza.